FİYAB İŞLİĞİ 2019 BAŞLIYOR

Film Yapımcıları Meslek Birliği tarafından düzenlenen FİYAB İŞLİĞİ 2019 eğitim uygulamaları, 30 Nisan 2019 Salı günü başlıyor.

FİYAB İŞLİĞİ, yapım ve yayın alanında iyi yetişmiş, donanımlı iletişimci ihtiyacını karşılamaya katkı sunmak üzere, FİYAB çatısı altındaki meslek uzmanlarının, deneyim ve birikimlerinin genç kuşaklara aktarıldığı, uygulama ağırlıklı bir eğitim ve kültür-sanat etkinliği olarak önemli bir boşluğu dolduruyor.

Film Yapımcıları Meslek Birliği tarafından gerçekleştirilen uygulama kapsamında, Senaryo Yazarlığı, Kurgu, Kameramanlık ve Yönetmenlik temelinde, somut çıktıları olan eğitimler veriliyor.

FİYAB İŞLİĞİ eğitimleri hafta içi 18.00 - 21.00 saatleri temel alınarak düzenlenmekle birlikte, uygulama zaman ve süreleri öğrencilerin okul çalışmalarını aksatmayacak biçimde, gün içinde ve hafta sonunda, uygun saatlere yayılabiliyor. 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen FİYAB İŞLİĞİ, 30 Nisan 2019 - 30 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştiriliyor.

Tamamı ücretsiz olan uygulamalı eğitim sonunda, süreci başarıyla tamamlayanlara Fiyab İşliği Katılım Sertifikası veriliyor.

Öncelikle üniversite öğrencileri olmak üzere, sinemaya ilgi duyan ve bu alanda çalışmak isteyen herkese açık olan uygulamada yer almak isteyenler, en geç 25 Nisan 2019 Perşembe günü, saat 17.00’a kadar, fiyabisligi@fiyab.org.tr adresine, aşağıdak linkten edindikleri Fiyab İşliği Başvuru Belgesini doldurarak gönderebiliyor.

Fiyab İşliği Başvuru Belgesi

 İletişim: +90.312.4478174

www.fiyab.org.tr