FİYAB İŞLİĞİ BAŞLIYOR

FİYAB İŞLİĞİ BAŞLIYOR

Film Yapımcıları Meslek Birliği tarafından düzenlenen FİYAB İŞLİĞİ 2018 dönemi uygulamaları, bu yıl da dört ana meslek dalında ve her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak genç kuşak iletişimcilerin istifadesine sunuluyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen FİYAB İŞLİĞİ, 7 Mayıs 2018 ve 30 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştiriliyor.

FİYAB İŞLİĞİ, yapım ve yayın alanında iyi yetişmiş, donanımlı iletişimci ihtiyacını karşılamaya katkı sunmak üzere, FİYAB bünyesindeki tecrübeli meslek sahiplerinin, deneyimlerinin ve birikimlerinin genç kuşaklara aktarıldığı, uygulama ağırlıklı bir eğitim ve kültür-sanat faaliyeti olarak önemli bir boşluğu dolduruyor.

Film Yapımcıları Meslek Birliği tarafından uygulanan Proje kapsamında, Senaryo Yazarlığı, Kurgu, Kameramanlık ve Yönetmenlik alanlarında, kısa film biçiminde somut çıktıları olan uygulamalı eğitimler veriliyor.

FİYAB İŞLİĞİ eğitimleri hafta içi 18.00-21.00 saatleri temel alınarak düzenlenmekle birlikte, uygulama zaman ve süreleri öğrencilerin okul çalışmalarını aksatmayacak biçimde, gün içinde ve hafta sonunda, mutabık kalınan saatlere yayılarak gerçekleştiriliyor. 

Altı ay süreli uygulamalı eğitim ve işlik faaliyetleri sonunda, süreci başarıyla tamamlayan herkese Fiyab İşliği Katılım Sertifikası veriliyor.

Öncelikle üniversite öğrencileri olmak üzere, sinemaya ilgi duyan ve bu alanda çalışmak isteyen herkese açık olan projede yer almak isteyenler, en geç 24 Mayıs 2018 Perşembe günü, saat 17.00’a kadar, e.posta yoluyla, aşağıdaki linkten indirerek doldurdukları Başvuru Belgesiyle fiyabisligi@fiyab.org.tr adresine, başvurularını gönderebiliyorlar.

Fiyab İşliği Başvuru Belgesi

Başvuru adresi: fiyabisligi@fiyab.org.tr

İletişim: +90.312.4478174

www.fiyab.org.tr